SLIM-subsidie en subsidieregeling MKB!dee

Hoe creëer je een scholings- en ontwikkelingscultuur in je bedrijf? Hoe is een verdere ontwikkeling van werknemers én jezelf in te zetten voor een beter bedrijfsresultaat en betere werknemers? Dit webinar gaat over twee aantrekkelijke subsidieregelingen die het mkb daarbij kunnen ondersteunen.

De SLIM-subsidie

Blijven ontwikkelen is nodig om werknemers duurzaam inzetbaar te houden en om ervoor te zorgen dat mensen hun werk leuk en uitdagend blijven vinden. De SLIM-subsidie ondersteunt mkb-ondernemers bij hun inspanningen om het Leven Lang Ontwikkelen in hun bedrijf voor elkaar te krijgen. Klik hier voor de mogelijkheden.

MKB!dee subsidieregeling

De regeling MKB!dee is bedoeld voor mkb-ondernemers die willen investeren in de scholing en ontwikkeling van hun huidig en toekomstig personeel, maar daar door allerlei belemmeringen niet aan toe komen. Deze subsidie is geen opleidingsbudget, maar een financiële bijdrage om de knelpunten bij ondernemers op te lossen.
Tijdens dit webinar krijg je heldere uitleg over de mogelijkheden en randvoorwaarden van de regelingen zodat je precies weet of en hoe je deze voor je bedrijf in kunt zetten. Ook worden er voorbeelden gepresenteerd van toepassingen. Het webinar wordt twee keer gehouden van 10.00 tot 11.30 uur of van 14.00 tot 15.30 uur.

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de website van VNO-NCW Brabant Zeeland en meld je aan.

Het webinar wordt georganiseerd door VNO-NCW en MKB-Nederland samen met de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Economische zaken en Klimaat.

Datum: 16 juni 2020
Locatie: Webinar
Tijd: 10.00 – 11.30 uur én 14.00 – 15.30 uur

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief