MENU

Werkgevers Estafettestokje naar de gemeente ’s-Hertogenbosch

Werkgevers Estafettestokje naar de gemeente ’s-Hertogenbosch

Het Keep on Learning Estafettestokje ging deze maand welverdiend naar de gemeente ’s-Hertogenbosch. Als lerende organisatie geeft de organisatie alle ruimte aan talentontwikkeling en is daarmee een optimaal presterende organisatie. Van Open Koffies tot digitaal leiderschap, van trainingsprogramma’s tot collega’s die elkaar trainen. Het stokje is een erkenning voor de manier waarop de gemeente invulling geeft aan leven lang ontwikkelen.

Gemeentesecretaris Berend van der Ploeg nam het estafettestokje vol trots in ontvangst. Hij startte vorig jaar bij de gemeente maar zag vanaf dag één waar de kracht van de organisatie ligt: in de mensen. “Als lerende organisatie willen we de dingen steeds beter doen voor de inwoners van ’s-Hertogenbosch. Dat betekent dat we onszelf continue uitdagen om onze dienstverlening te verbeteren.”

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft een kleine 2.000 medewerkers in dienst, zowel vast als flexibel. Wethouder Huib van Olden (Personeel): “We hebben de verantwoordelijke taak om ervoor te zorgen dat het prettig wonen en werken is in ’s-Hertogenbosch. Onze taken zijn divers. Variërend van het verstrekken van paspoorten tot het leveren van de juiste zorg en ondersteuning aan inwoners. Op al die taken moeten we ons blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat kan alleen als we onze medewerkers volop de ruimte geven om dat te doen. Het Estafettestokje is dan ook voor iedereen binnen onze organisatie. We keep on learning!”

Ga naar Keep on Learning om te zien welke werkgevers nog meer een Estafettestokje hebben ontvangen.

Zoeken