Op zoek naar arbeidsmarktinformatie voor jouw gemeente?

Ook vaak op zoek naar arbeidsmarktinformatie voor jouw gemeente? Kijk dan eens op Arbeidsmarktinzicht. Deze website met vooral regionale arbeidsmarktinformatie is recent uitgebreid met factsheets op gemeente niveau.  Op www.arbeidsmarktinzicht.nl zijn factsheets voor gemeenten beschikbaar, een extra module met de meest actuele informatie over de arbeidsmarkt voor gemeenten, incl. visuals en duiding

Je kunt de PDF rapportage met informatie over thema’s als demografie, beroepsbevolking, participatie, sociale zekerheid, onderwijs, vestigingen, vacatures, skills en arbeidsmarktspanning downloaden op https://arbeidsmarktinzicht.nl/content/data. Selecteer jouw gemeente en klik op de gele “Download Factsheet” button. Je kunt ook direct naar de betreffende gemeente-pagina navigeren door in de URL een gemeentenaam in te voeren, bijv www.arbeidsmarktinzicht.nl/BOXTEL. In het menu kun je vervolgens aangeven op welk e-mailadres je de factsheet wilt ontvangen, of je dit periodiek wenst, en of je interesse hebt in de nieuwsbrief.

Het platform www.arbeidsmarktinzicht.nl biedt relevante data en duiding van arbeidsmarkttrends op regionaal en lokaal niveau. Met het platform willen we regionale samenwerking stimuleren, onder meer tussen gemeenten, arbeidsmarktregio’s en provincies – maar natuurlijk ook met werkgevers, arbeidsbemiddeling en het onderwijs.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief