Werkgevers

Als werkgever heb je voortdurend te maken met personeelsvraagstukken. Je werknemers vormen het hart van je bedrijf en daar wil je graag in investeren. Zoek je nieuw talent dat meteen aan de slag kan of wil je nieuwe medewerkers zelf nog opleiden? Hoe houd je je huidige medewerkers duurzaam inzetbaar? Hoe kun je medewerkers zo goed mogelijk helpen naar ander werk, bijvoorbeeld bij ontslag?

Onze oplossingen

Financiële tegemoetkoming

Door verschillende subsidies en belastingvoordelen wordt nieuw talent aannemen of de combinatie van leren en werken aantrekkelijker voor werkgevers. Kijk op de website van WSP NOB  voor een overzicht. Ook biedt het zijn van een erkend leerbedrijf financiële voordelen. Kijk hier  voor meer informatie.

Subsidieregelingen van het Rijk

Meer weten?

Wil je als werkgever meer weten over de regionale dienstverlening in de volle breedte? Maak een afspraak met jouw accountmanager van het WSP NOB voor een adviesgesprek. Of neem contact op met de helpdesk: Info@wspnob.nl of 06-11422613.

Meer weten?

Meer bedrijven in Noordoost-Brabant aan de slag met strategie & HR voor een sterke economische positie. Dat is de ambitie van de Werkgeversaanpak van Noordoost Brabant Werkt. De belangrijkste thema’s zijn duurzame inzetbaarheid, leercultuur en arbeidsmobiliteit. De werkgeversaanpak is gericht op alle werkgevers in de regio, van zzp-er tot grootbedrijf.

Voor meer informatie over de initiatieven voor werkgevers van Noordoost Brabant Werkt: