Keep on Learning!

Ofwel: blijf overal en altijd leren en ontwikkelen!

Keep on Learning is de beweging in Noordoost-Brabant waarin iedereen zich een leven lang blijft ontwikkelen voor de banen van de toekomst.

Dat is nodig omdat de arbeidsmarkt steeds sneller verandert. Vooral de toenemende digitalisering en robotisering hebben een grote impact op het werk van vandaag en morgen. Om met alle veranderingen zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan, is het belangrijk dat iedereen zich voortdurend blijft ontwikkelen.

Noordoost-Brabant heeft van oudsher een echte leer- en ontwikkelcultuur. Met Keep on Learning komen bedrijven, onderwijsinstellingen, werkgevers- en werknemersorganisaties en gemeenten samen in actie om deze een frisse boost te geven. En je weet het: leren doe je overal, niet alleen in de schoolbanken!

Werkgeversestafette
Werkgevers in Noordoost-Brabant die hun werknemers ook in leren en ontwikkelen alle ruimte geven, verdienen het Keep on Learning Estafettestokje. Het stokje gaat van werkgever naar werkgever. De estafette die zo ontstaat, zet de bedrijven en hun initiatieven in de schijnwerpers. De ‘stokjeshouders’ vormen een inspiratie voor andere werkgevers.

Nomineren
Ben of ken jij een werkgever die zich inzet voor de duurzame inzetbaarheid van zijn personeel en die het stokje verdient? Stuur dan een mailtje naar secretariaatnobwerkt@s-hertogenbosch.nl.

Keep on Learning on Tour

Waar in de regio bevindt zich het Estafettestokje?

Vion Food Group (Boxtel)

Metaal- en Lastechniek Nijnsel (Sint-Oedenrode)

Sint Jozefoord (Nuland)

Hutten (Veghel)

Kemkens (Oss)

Van den Bosch Transporten (Erp)

Christian Chocolaterie en Patisserie (Oss)

Van der Horst Aannemers (Mill)

Van Doren Engineers (Boekel)

Gemeente ’s-Hertogenbosch (‘s-Hertogenbosch)

Bol Adviseurs (Boxmeer)

Lavans (Helmond)

GWS dé Schoonmaker (Rosmalen)

Wiltec (Uden)

RJ Networks & Security