Regionale Loopbaandag 2023

Regionale Loopbaandag 2023

Als loopbaanprofessional ben je vaak dagelijks bezig met de loopbaan van anderen. Maar hoe zit het met jouw eigen loopbaan? Wil jij je expertise in jouw vakgebied uitbreiden? Leren van andere professionals? Kom dan naar de Regionale Loopbaandag!

  • Donderdag 21 september
  • Tijdstip: 14.00 inloop en om 17.00 start de borrel
  • Locatie: Verkadefabriek in Den Bosch

Tijdens deze Regionale Loopbaandag staat het delen van kennis en elkaar ontmoeten centraal. Je kunt diverse workshops volgen waarmee je jouw kennis op het gebied van loopbaanadvies kunt verrijken. Deze workshops worden aangeboden door andere loopbaanprofessionals. Zo kun je eens een kijkje in de keuken nemen van een collega loopbaanadviseur in een andere organisatie. Ook delen we interessante updates en ontwikkelingen uit jouw vakgebied, die je helpen in je dagelijkse werk. Kortom, een bijeenkomst die je als loopbaanprofessional niet mag missen!

Programma

14.00 Inloop

14.30 Opening Marianne

14.35 Plenaire sessie: ChatGPT als hulpmiddel bij loopbaanbegeleiding – door Danielle Bax

15.15 Workshops ronde 1

16.00 Pauze

16.15 Workshops ronde 2

17.00 Afsluiting + Borrel

Chat GPT als hulpmiddel bij loopbaanbegeleiding

ChatGPT is hot. Maar hoe zet je het in bij loopbaanbegeleiding? Loopbaanprofessional Danielle Bax vertelt er tijdens de Regionale Loopbaandag alles over! Ze legt uit wat ChatGPT precies is en hoe je het in je dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Daarnaast gaat ze ook in op de uitdagingen en ethische overwegingen die ChatGPT met zich meebrengt. Ten slot deelt Danielle enkele praktische voorbeelden en tips hoe jij dit hulpmiddel effectief kunt integreren in bij loopbaanbegeleiding. Een must-see voor alle loopbaanprofessionals in onze regio!

Workshops

Ook dit jaar bieden we weer diverse workshops aan. Zodra deze bekend zijn, zullen we die met je delen. Je kunt je dan inschrijven voor een workshop naar keuze. Hierover ontvang je nog een e-mail van ons.

Aanmelden

Wil jij bij de Regionale Loopbaandag aanwezig zijn? Schrijf je dan snel in! Via het onderstaande formulier verzeker je jezelf van een plek op de Regionale Loopbaandag.

De Regionale Loopbaandag is vol. Helaas is inschrijven niet meer mogelijk.


Voor wie is de Regionale Loopbaandag?

Voor alle loopbaanprofessionals uit Noordoost-Brabant die werkzoekenden, jongeren, werknemers en andere mensen in onze arbeidsmarktregio helpen met hun loopbaan.

Organisatie Regionale Loopbaandag
Nicole Moviat (1Werkcentrum), Hans Richters en Dennis Alexander (Leerwerkloket), Jeroen van Zuijlen (SBB), Anouk van Steensel, Veronique Scharenborg en Marieke Schepens (Noordoost Brabant Werkt)

Zoeken

Zoek