Geslaagd jaarlijks ZPP NOB BOOST Event!

Op 17 september vond het derde ZZP BOOST EVENT plaats. Een jaarlijks event voor zelfstandig professionals in onze regio die een boost kunnen gebruiken. Ongeveer 70 personen lieten zich live inspireren door twee krachtige sprekers; Marc Lammers, oud hockeycoach, ondernemer en inspirator en Josette Dijkhuizen, hoogleraar ondernemerschap ontwikkeling en zelfstandig professional, terwijl ruim 300 personen het event via een livestream bijwoonden.

“Waar een crisis is, is een kans” is een uitspraak van Marc Lammers. Natuurlijk heeft corona de wereld op een verschrikkelijke manier op zijn kop gezet. Toch zijn het de flexibele en creatievelingen onder ons die sterker uit deze crisis komen. Want waar verleg jij je grenzen? Waar zie jij nieuwe kansen? Wat is jouw visie op ondernemen?  Wat is jouw plan om sterker uit deze crisis te komen? Marc coachte deze middag alle aanwezigen om dit plan succesvol te maken. Want: winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.

Als je als ondernemer kritisch naar jouw omgeving durft te kijken en daar naar handelt, dan wordt jouw ondernemerswaarde groter. Josette Dijkhuizen gelooft hierin. “Ik ben ondernemer én hoogleraar en ik zorg voor ontwikkeling van ondernemende mensen zoals jij in deze wereld. Dat doe ik door de verbinding te leggen tussen wetenschap en praktijk, maar ook door het opzetten van innovatieve projecten die van maatschappelijke en economische waarde zijn.” Hoe kan jij in deze samenleving als zelfstandig professional van toegevoegde waarde zijn voor jouw klant, jouw omgeving én voor jouzelf?

In een aansluitende discussie met de zaal gecombineerd met een livechat, gingen Marc Lammers en Josette Dijkhuizen dieper in op de uitdagingen tijdens deze crisis. Beiden deden de oproep om vooral in actie te komen en vanuit beweging nieuwe stippen op de horizon te zetten. Menno Roozendaal, wethouder gemeente Meierijstad en kartrekker van dit project namens de regio Noordoost-Brabant, nam ook deel aan de discussie. Volgens wethouders Roozendaal is ondernemen een samenspel is van talent, visie en doorzettingsvermogen. Hij zal zich dan ook blijven inspannen om de zelfstandig professional die kan én wil, de komende tijd te willen blijven boosten.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief