Investeren in het leren en ontwikkelen van jouw medewerkers

Investeren in het leren en ontwikkelen van jouw medewerkers én 60 tot wel 100 procent van je kosten vergoed? Dat kan!

Noordoost Brabant Werkt staat voor een veerkrachtige arbeidsmarkt waar plaats is voor alle talenten en werk voor iedereen die wil werken. Dat leidt tot interessante programma’s voor jou als midden- of kleinbedrijf in de regio Noordoost-Brabant. In dit programma kun je gebruik maken van interessante subsidievouchers om te investeren in het leren en ontwikkelen van jouw medewerkers. Hiermee worden 60 tot wel 100 procent van je kosten vergoed!

De subsidievouchers zijn onderdeel van de SLIM-subsidie: een nationale subsidieregeling die erop gericht is het leren en ontwikkelen van medewerkers binnen het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Er zijn instapvouchers t.w.v. 2.500 euro zonder eigen bijdrage. Deze voucher kan gebruikt worden om goed te bepalen waar jouw bedrijf behoefte aan heeft rond het leren en ontwikkelen van medewerkers. Ook kun je gebruik maken van aanvullende vouchers tot 10.000 euro, waarbij een eigen bijdrage van 40% geldt. Bijkomend voordeel is dat administratie hierbij volledig uit handen wordt genomen!

Is jouw midden- of kleinbedrijf gevestigd in Noordoost-Brabant? Dat is mooi, want dan mag jouw bedrijf gebruik maken van de regionale subsidievouchers om te investeren in het leren en ontwikkelen van medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een systematiek voor ontwikkelgesprekken opzetten, leiderschapstrainingen geven of een onderzoek uitvoeren onder medewerkers. Heb je zelf een ander idee rond leren en ontwikkelen? Neem contact op om te kijken dat jouw idee past in het voucher programma!

Bekijk hier de factsheet voor meer informatie of stuur een e-mail: slim@noordoostbrabantwerkt.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief