Nieuwe online leeromgeving: Brabant Leert

Juist deze periode maakt duidelijk hoe werk en de arbeidsmarkt veranderen. Vanwege de corona crisis werken nu veel mensen thuis. Dat brengt uitdagingen met zich mee maar het schept ook kansen op gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Om alle Brabanders daarin te stimuleren, lanceerde Provincie Noord-Brabant deze maand samen met Brabantse (arbeidsmarkt)regio’s, werkgeversorganisaties en organisaties op gebied van leren en werken een nieuw initiatief: Brabant Leert. Brabant Leert is een digitaal platform met een groot aanbod van online cursussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar www.brabantleert.nl.

Gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling, Martijn van Gruijthuijsen (website provincie): “Het cursusaanbod is voor alle Brabanders, zodat ze zich blijvend kunnen ontwikkelen voor de Brabantse arbeidsmarkt. Dat is goed voor henzelf, maar ook voor de Brabantse economie. Als er iets is dat deze Coronacrisis ons laat zien, is het dat de economische sector mee moet bewegen met een nieuwe werkelijkheid en dat kan andere (digitale) vaardigheden vragen van werknemers.”

Brabant Leert is een initiatief van Provincie Noord-Brabant, Leren en Werken, VNO-NCW Brabant Zeeland, Edubookers, Noordoost Brabant Werkt, Midpoint Brabant, Brainport Eindhoven, West Brabant werkt aan morgen, Regio Helmond/de Peel, Skillstown en HIVE.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief