Sessie duurzame inzetbaarheid digitaal 17-11

Duurzame inzetbaarheid is een begrip dat steeds meer in praktijk wordt gebracht om medewerkers te (kunnen) behouden. Juist nu, in deze tijd, is het van belang om jouw medewerkers inzetbaar te houden. Zij zijn goud waard voor jouw bedrijf, maar hoe geef je dat nu handen en voeten? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers er iets aan hebben om bij jouw organisatie te blijven?

Noordoost Brabant Werkt en Wij Techniek bieden hulpmiddelen om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Op 17 november 2020 vindt al weer de 7e ontbijtsessie plaats! In tegenstelling tot eerdere lokale bijeenkomsten zal deze sessie digitaal via Teamsplaatsvinden. Op deze wijze kunnen we de RIVM-maatregelen in acht nemen en toch effectief met elkaar afstemmen. Neem deel aan deze digitale sessie duurzame inzetbaarheid voor installatiebedrijven en bedrijven uit de regio Noordoost-Brabant en leer van elkaar over de mogelijkheden tot duurzame inzetbaarheid.

We zien er naar uit jou te spreken en ervaringen met elkaar te delen. Wat gaan we deze ochtend doen?

Digitale scan en maatwerk vervolgtraject

Vanuit de regio is een digitale scan ontwikkeld rond duurzame inzetbaarheid. Vul deze scan voorafgaand aan de sessie voor je organisatie in en ontvang een persoonlijk bedrijfsrapport. De scan kan je invullen door te klikken op deze link https://www.duurzaaminzetbaar-nob.nl/scan/. De uitkomst wordt vergeleken met uitkomsten van andere bedrijven uit de regio. De bevindingen gaan we op 17 november met elkaar delen. Ook krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt zoals: leren hoe je draagvlak creëert onder collega’s. Bekijk ter inspiratie de video: Aan de slag met de DI-scan. Aan de slag met de DI-scan.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een maatwerk vervolgtraject voor jouw bedrijf. Deze mogelijkheden zijn kosteloos beschikbaar voor alle ondernemers die vallen onder Wij Techniek in de regio Noordoost-Brabant.                                                                                 

Programma

09.00 uur            Welkomstwoord

09.10 uur            Gastspreker LXA the Firm uit Den Bosch aan het woord

(Wie zijn ze, wat doen ze aan duurzame inzetbaarheid en wat zijn de ervaringen met het DI programma)

09.25 uur            Uitleg duurzame inzetbaarheid

09.35 uur            DI-scan, bevindingen en aanpak

09.55 uur            Bespreken van de resultaten en uitwisseling van ervaring en kennis

10.10 uur            Hoe verder

10.15 uur            Einde bijeenkomst

Aanmelden voor de online bijeenkomst

Meld je tot en met 12 november a.s. aan via het mailadres info@samenwerkeninnob.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, naam deelnemer aan bijeenkomst, e-mailadres en telefoonnummer.

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst, stuur dan een mail naar info@samenwerkeninnob.nl.

Wij spreken je graag op 17 november!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief