Uitnodiging online workshop Duurzame Inzetbaarheid

Uitnodiging online workshop Duurzame Inzetbaarheid voor werkgevers 

15 oktober 2020

Hoe halen medewerkers meer uit zichzelf en hoe dat als organisatie faciliteren?

Doe de scan, bespreek resultaten en ervaringen met collega-ondernemers en ga – met subsidie – in je eigen organisatie aan de slag!

Duurzame inzetbaarheid belangrijk voor uw organisatie? Juist in Coronatijd is het van belang uw medewerkers “duurzaam” inzetbaar te houden. Maar hoe pakt u dit praktisch aan en creëert u draagvlak bij uw medewerkers. En hoe zorg je ervoor dat medewerkers er iets aan hebben om bij jouw organisatie te blijven? Leer van uw collega’s in de branche en regio via een volledig Coronaproof event; de online workshop Duurzame inzetbaarheid.

Waarom deelnemen?

Noordoost Brabant Werkt en Wij Techniek bieden hulpmiddelen om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Op 15 oktober van 09.00 – 10.00 uurorganiseren WijTechniek en Noordoost Brabant Werkt een online workshop duurzame inzetbaarheid voor installatiebedrijven en alle andere bedrijven uit de regio Noordoost-Brabant. Tijdens de online bijeenkomst leer je van en met elkaar, o.a. aan de hand van de DI-scan die vooraf dient te worden ingevuld. Vanuit de regio is een digitale scan ontwikkeld rondom duurzame inzetbaarheid. Na het invullen van de scan ontvang een persoonlijk bedrijfsrapport. Tijdens de workshop zullen de uitkomsten worden vergeleken met uitkomsten van andere bedrijven uit de regio en krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt zoals: Leren hoe je draagvlak creëert onder collega’s. De link naar de DI-scan is: https://samenwerkeninnob.nl/doedescan. Al meer dan 150 bedrijven in de regio gingen u voor!

Aanmelden voor de workshop
Meld je tot en met 10 oktober a.s. aan via info@samenwerkeninnob.nl. Om ook echt van en met elkaar te leren zijn per workshop 10 plaatsen beschikbaar. Indien er meer dan 10 aanmeldingen zijn, zal op korte termijn een volgende workshop worden ingepland.

Deelnemers aan de workshop krijgen een uitnodiging via Teams toegezonden.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief