Voucher biedt ondernemers eerste stap naar inclusief ondernemen

Heb je een organisatie in Noordoost-Brabant? Ontdek wat inclusief ondernemen voor jouw bedrijf kan betekenen mét €2000! Geloof je erin dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan? Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Dan kom jij in aanmerking voor onze voucher!

Interesse in inclusief ondernemen kan verschillende redenen hebben. Denk aan een personeelstekort- of overschot, overheid gestuurde verplichting, new business- mogelijkheden of intrinsieke motivatie. Juist in deze onrustige tijd kan het nadenken en sparren over óf zelfs heel bewust kiezen voor sociaal ondernemerschap van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw onderneming.

Zo kom je in aanmerking
Heb je een organisatie in Noordoost-Brabant? Geloof je erin dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samengaan? Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je daarin stappen zetten? Dan behoor jij tot de werkgevers die in aanmerking komen voor onze voucher. Laat je gegevens hieronder achter zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Dit krijg je ervoor
1. Creatieve sessie
Onder leiding van een expert die de weg goed kent in zowel de wereld van ondernemen als de partijen in Noordoost Brabant die jouw vooruit kunnen helpen inclusief te werken.

2. Duurzaam inzetbaarheidsplan
Hierin is terug te vinden:

  • welke vorm van inclusief ondernemen mogelijk passend is;
  • wat hiervoor nog nodig;
  • hoe de wegwijzer en verbinding eruit ziet met de mensen en partijen die jou hierbij verder helpen.

Klaar voor gebruik, gemakkelijk te delen met medewerkers en externen en perfect als basis voor strategisch HR management. Ook handig bij aanvragen van subsidies, bij aanbestedingen en het behalen van certificeringen als PSO.

3. WhatsApp hulplijn
Eén-op-één nazorg als dat nodig is.

Dus wat jouw achterliggende gedachte ook is om als ondernemer de stap te zetten naar sociaal werkgeverschap, maak deze stap eenvoudiger samen met 𝗧𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝘃𝗼𝗹 en verzilver de voucher!

Lees hier meer informatie over de voucher.

Deze 𝗧𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝘃𝗼𝗹 voucher wordt u aangeboden door Noordoost Brabant Werkten VNO-NCW Brabant Zeeland en mede mogelijk gemaakt door Regio Deal Noordoost Brabant, Provincie Noord-Brabant.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief