Subsidievouchers Leren en Ontwikkelen

Als bedrijf in Noordoost-Brabant investeren in het ontwikkelen van medewerkers? Dan heb je recht op de regionale subsidievouchers! Wil je bijvoorbeeld moderne functioneringsgesprekken voeren, je leidinggevenden trainen of heb je een ander idee? Dan krijg je 50% van je kosten vergoed. Zonder bijkomende administratie! Meer weten? Neem contact op!

We hebben de vouchers gebruikt voor een digitale oplossing om onze chauffeurs meer te betrekken bij ons mooie bedrijf.

Maike Goossens
van Boxtel Logistiek uit Heeswijk-Dinther

De vouchers hebben we gebruikt om met al mijn mensen gesprekken te voeren en samen een programma op te stellen om mijn personeelsbeleid te verbeteren

Jan van Leur
Bakkerij van Leur uit Veghel

Met de vouchers hebben we een meerjarenplan leren en ontwikkelen opgesteld. Als onderdeel daarvan voeren ca 200 van onze medewerkers nu persoonlijke ontwikkelgesprekken

Helma Latijnhouwers
Würth Nederland uit Rosmalen

Met de vouchers hebben we met een groep van onze medewerkers samen vier groepssessies gehouden en samen een praktisch en concreet programma opgesteld om ons personeelsbeleid te verbeteren

Monique Kuis
LXA The Law Firm uit ’s-Hertogenbosch

Wij gebruikten de vouchers om onze mensen goed te laten trainen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Een aanrader!

Monique van Delft
Wagemaker uit ’s-Hertogenbosch

Ontbijtsessies met de DI-scan

Als bedrijf ben je wellicht benieuwd waar je staat op het gebied van duurzame inzetbaarheid (DI). Of van leren en ontwikkelen in het bijzonder. En wat je allemaal kunt doen om leren en ontwikkelen te veranderen voor elke medewerkers. Hiervoor heeft de regio de DI-scan ontwikkeld. Met 24 vragen heb je een helder beeld waar jij in uitblinkt en waar je als bedrijf kunt verbeteren.

Voor meer informatie, een gratis adviesgesprek of vragen over de DI-scan, neem contact op via slim@noordoostbrabantwerkt.nl.

Jouw vouchers claimen in 3 stappen!

Over de subsidievouchers

De subsidievouchers zijn onderdeel van de SLIM-subsidie: een nationale subsidieregeling die erop gericht is het leren en ontwikkelen van medewerkers binnen het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Er zijn instapvouchers t.w.v. 2.000 euro zonder eigen bijdrage. Deze voucher kan gebruikt worden om goed te bepalen waar jouw bedrijf behoefte aan heeft rond het leren en ontwikkelen van medewerkers. Ook kun je gebruik maken van aanvullende vouchers tot 10.000 euro, waarbij een eigen bijdrage van 50% geldt. Bijkomend voordeel is dat de administratie je hierbij volledig uit handen wordt genomen!

Download Factsheet