SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen

SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen

Werkgevers opgelet! Tot 30 juni kan bij de rijksoverheid subsidie worden aangevraagd binnen de SLIM-regeling. De SLIM-regeling helpt ondernemers om leren op het werk te stimuleren en personeel zich verder te laten opleiden en ontwikkelen.

Noordoost-Brabant Werkt heeft een regionale subsidie gekregen vanuit de SLIM-regeling waarmee individuele ondernemers kunnen worden geholpen. Een groot aantal bedrijven heeft de subsidievouchers al ingezet. Zo heeft Van Boxtel Logistiek uit Heeswijk-Dinther de vouchers gebruikt voor een digitale oplossing om de chauffeurs meer te betrekken bij het bedrijf. LXA The Law Firm uit ‘s-Hertogenbosch heeft met een groep medewerkers vier groepssessies gehouden waaruit een praktisch en concreet programma voortkwam om het personeelsbeleid te verbeteren. Het bedrijf heeft een meerjarenplan leren en ontwikkelen opgesteld, waarvan het voeren van persoonlijke ontwikkelgesprekken met ongeveer 200 medewerkers een onderdeel is. En tot slot gebruikte Würth Nederland uit Rosmalen de vouchers om de werknmemers goed te laten trainen op het gebied van persoonlijk leiderschap.  

Lees meer over de SLIM-regeling van Noordoost-Brabant Werkt, waarbij werkgevers de subsidie niet zelf hoeven aan te vragen en te verantwoorden.

 

  

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief